menubalk


Welkom bij Gilde Dordrecht

Gilde Dordrecht stelt zich ten doel de kennis en ervaring van vele mensen in de Drechtsteden - die zij in hun leven hebben opgedaan in werk of hobby - niet verloren te laten gaan, maar belangeloos, laagdrempelig en informeel over te dragen aan personen of instellingen die daarvoor serieuze belangstelling hebben.

 

Ons gilde heeft drie activiteiten:

Stadswandelingen   

Stadswandelingen - Gilde Dordrecht

 

Conversatie vreemde talen: Bij conversatie vreemde talen helpen vrijwilligers - die vanuit hun werk, studie of afkomst een vreemde taal uitstekend beheersen - belangstellenden bij de spreekvaardigheid van die taal.

Stadswandelingen: Onder leiding van de ervaren gidsen van Gilde Dordrecht kun je een boeiende wandeling maken in Hollands oudste stad. Deze stadswandelingen worden op maat gemaakt en zijn dus niet op vaste tijden of vanaf een vast vertrekpunt, maar worden aan je persoonlijke voorkeur aangepast.

SamenSpraak: Het taal en integratieproject van Gilde Nederland - brengt Nederlanders en anderstaligen bij elkaar om de Nederlandse taal en cultuur te delen. Een zekere basiskennis van het Nederlands is hierbij noodzakelijk.

 

© Copyright 2015 - 2019 Stichting Gilde Dordrecht  |  Alle rechten voorbehouden  |  Privacyverklaring  |  Cookies  |  Disclaimer