Telefoonnummer

06-17079743

Email

stadswandelingen@gilde-dordrecht.nl

Onder leiding van ervaren gidsen van Gilde Dordrecht kunt u een boeiende stadswandeling maken door onze meer dan 800 jaar oude binnenstad. Wij wandelen uitsluitend op afspraak.

Onze wandelingen : wij leveren maatwerk

  • U kunt een wandeling reserveren op een dag en tijdstip naar keuze.
  • Wij kunnen u afhalen  op een door u gekozen plaats in de historische binnenstad, bijvoorbeeld bij een horecagelegenheid, parkeergelegenheid, de aanlegplaats van de Waterbus, het NS station, een markant punt in de stad enz.
  • De duur van de wandeling kan in overleg worden vastgesteld. De meeste wandelingen duren 1 tot 2 uur. Er kan als u dat wenst een koffie- of lunchpauze worden ingelast.
  • Onze gidsen kunnen rekening houden met uw specifieke voorkeur en de route daar op aanpassen. Misschien hebt u speciale belangstelling voor de Grote Kerk, de havens of de hofjes?
  • De meeste wandelaars kiezen voor een algemene wandeling door de historische binnenstad. Onze gidsen laten u de hoogtepunten zien. Maar u kunt ook informeren naar thema wandelingen zoals een literaire wandeling of bijvoorbeeld een wandeling over Dordrecht en het Water.
  • U wandelt altijd met uw eigen groep. Personen of groepen worden niet samengevoegd. Voor grote groepen worden meerdere gidsen ingezet.
  • U kunt ook alleen wandelen of samen met één of twee anderen. In dat geval geldt een speciaal tarief (zie beneden)
  • U kunt het hele jaar door wandelen, behalve op officiële feestdagen.
  • Wij kunnen ook uitleg in het Engels, Duits of Frans verzorgen.

Tarieven:

Groepen van 4 personen of meer : € 4,00 per persoon.
Als u alleen of samen met één of twee anderen wandelt geldt ons minimum tarief van € 16,00 totaal.

Aanmelden voor een wandeling

Om vergissingen te voorkomen vragen we u altijd om een aanvraag voor een wandeling schriftelijk te doen door het invullen van het formulier op onze website. Zie Contact. Als u vragen heeft of wilt overleggen met de coördinator kunt u ons bellen (06 17079743) of mailen (stadswandelingen@gilde-dordrecht.nl). U dient een wandeling ten minste drie dagen van tevoren aan te melden.

Nadat we uw aanvraagformulier hebben ontvangen krijgt u een bevestiging van ontvangst en gaat de coördinator uw wandeling inplannen. Enkele dagen voor de datum van uw wandeling ontvangt u een bericht met de gemaakte afspraken en de naam en het mobiele nummer van uw gids. Als het nodig is kunnen wij u toeristische informatie en routes meesturen met de bevestiging van de afspraken.