Maatwerk stadswandelingen Dordrecht

Beste prijs/kwaliteit

30+ jaar ervaring

Unieke belevenis

Beste prijs/kwaliteit

30+ jaar ervaring

Ontdek Dordrecht met Stadswandelingen Gilde Dordrecht! Bekijk onze video voor een voorproefje van de stadswandeling op maat die we bieden. Ontdek de charme en geschiedenis van Dordrecht met onze ervaren gidsen. Bent u klaar voor een unieke ervaring?

Aanmelden voor een stadswandeling in Dordrecht

Om vergissingen te voorkomen vragen we u altijd om een aanvraag voor een wandeling schriftelijk te doen door het invullen van het formulier op onze website. Zie Contact. Als u vragen heeft of wilt overleggen met de coördinator kunt u ons telefonisch bereiken op nummer 06 17079743 of mailen naar . Telefoongesprekken worden doorgeschakeld naar de coördinator van dienst. Wij zijn niet telefonisch te bereiken via Whatsapp omdat doorschakeling dan niet werkt.

U dient een stadswandeling ten minste drie dagen van tevoren aan te melden.

Nadat we uw aanvraagformulier hebben ontvangen krijgt u een bevestiging van ontvangst en gaat de coördinator uw wandeling inplannen. Enkele dagen voor de datum van uw wandeling ontvangt u een bericht met de gemaakte afspraken en de naam en het mobiele nummer van uw gids. Als het nodig is kunnen wij u toeristische informatie en wandelroutes meesturen met de bevestiging van de afspraken.

stadswandeling dordrecht